Over

22 jaar geleden liepen we -B en D- het Pieterpad met rugzak en tent. Inmiddels zijn we wat ouder geworden en helaas krakkemikkiger, dus lange wandelingen zitten er niet meer in.
Maar we hebben gezien hoe mooi Nederland kan zijn en willen daarnaast onze conditie zo goed mogelijk opvijzelen, dus we hebben een Plan opgevat: een lange afstandspad te gaan fietsen met twee trikes.

Op deze weblog willen we vertellen over onze overwegingen, de voorbereiding en wanneer het zo ver is verslag doen van de etappes.

Daarnaast fietsen we regelmatig langs andere stukjes: en vaak riviertjes, hoe kan het anders. Ook daarvan gaan we verslag doen.

De verslagen worden door mij -D- opgetekend.

___________________________________________________________________________________________________________

2 maanden verder: augustus 2013
Inmiddels hebben we alletwee een Ice Trike Adventure aangeschaft, en B heeft daarnaast een Ice Sprint 26 voor trainingsdoeleinden.

______________________

Een jaartje verder: mei 2014

Het is niet anders: een trektocht zit er niet meer in gezien de gezondheidstoestand van B: eenvoudigweg te vermoeiend, en te onzeker. Dus we beperken ons tot dagtochtjes, de trikes kunnen gelukkig opgevouwen worden en zo met de auto mee.

Onze actieradius is ongeveer 60 km per dag, en we halen een gemiddelde snelheid van 16 km/uur (als het niet te hard waait) met een max van 28 km/uur (op de vlakke weg).
Maar hard rijden is niet ons doel: het gaat er meer om, om mooie ritjes te maken en leuk bezig te zijn.

Advertentie

2 thoughts on “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s